IHCS 033
Industrial HVAC Control Solutions B.V.

HVAC Automatisering

Automatisering van Gebouwinstallaties.

In de HVAC automatisering maken we gebruik van de systemen van diverse gerenommeerde systeemleveranciers, waarmee ook een partnerschap in samenwerking is opgezet om de kennis en kunde op niveau te houden. (zie Systemen)
Wij zorgen ervoor dat deze systemen op de juiste wijze worden ingezet om de gevraagde functionaliteiten te behalen die nodig zijn om de installaties efficiënt te besturen en te bedienen. We beschikken over de kennis en kunde van zowel de processen binnen HVAC, Verwarming, Koeling, Airconditioning en Luchtbehandeling, alswel de omgevingen waarin dit wordt toegepast.

Dit kan zijn in:

Kantoren

Farmaceutische industrie

Nucleaire Industrie

Ziekenhuizen

Laboratoria

Wij automatiseren niet om het automatiseren

maar om Uw installatie dat te laten doen wat U voor ogen heeft.

Gebouw automatisering is geen doel op zich, maar is onderdeel van een geheel installatie- en gebruiksproces binnen een gebouw. De moderne gebouwen kenmerken zich door verregaande integratie van automatisering systemen om te kunnen blijven voldoen aan de groeiende eisen van informatiebehoefte, kwaliteit, flexibiliteit en performance. Gebouw automatisering is dan ook steeds vaker een vast onderdeel van de totale automatisering strategie binnen een productiebedrijf. Wilt u dit verwezenlijken, dan zijn wij uw partner om dit te bereiken!

Meer Informatie?

Wilt u graag meer informatie over onze technische oplossingen of hebt u behoefte aan een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden en toepassingen voor uw specifieke installatie te bespreken?