IHCS 033
Industrial HVAC Control Solutions B.V.

Farmacie

IHCS houdt zich bezig met systeemintegratie, gebouwautomatisering en HVAC ontwerp en doet dat in een reeks specifieke markten. Zoals die van de farmacie. Dat betekent dat we niet alleen weten van techniek, maar ook van regelgeving, validatie en veiligheid.

IHCS levert op het gebied van gebouwautomatisering oplossingen voor alle gebouw installaties. Dit kan zijn de ondersteunde gebouwen, de Energiecentrale, de opslaggebouwen, de Laboratoria, tot en met de aseptische productieomgeving. We maken het verder mogelijk om kritische parameters in de processen en gebouwen te monitoren en op te slaan op een manier die voldoet aan de strenge eisen van de FDA.

Projecten in de Farmacie worden als volgt aangepakt. Het begint met het opstellen van een validatieplan, de ontwikkeling van ontwerpdocumenten en testprotocollen. Daarbij kan worden gedacht aan een kwaliteits- en projectplan, functionele- en detail specificaties, FAT/SAT en IQ/OQ volgens het GAMP V-model. Elektrotechnische installaties en software voor de besturing van installaties worden ontworpen, gebouwd, getest en turn-key opgeleverd. We richten systemen in die voldoen aan de meest actuele reglementen (zoals 21CFR Part 11).

Waar IHCS zich verder in onderscheid is vervangings en upgrade projecten. Hierbij analyseren we de bestaande installaties en bepalen we de beste methode om de bestaande regelinstallatie te vervangen of te upgraden. Door het gebruik van de nieuwste technieken op gebied van communicatie protocollen en automatisering voorkomen we onnodige downtime en onnodig vervangen van verder goed bruikbare installatiedelen.

Meer Informatie?

Wilt u graag meer informatie over onze technische oplossingen of hebt u behoefte aan een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden en toepassingen voor uw specifieke installatie te bespreken?