IHCS 033
Industrial HVAC Control Solutions B.V.

Siemens

Siemens

Wij zijn als IHCS gecertificeerd Solution Partner van Siemens Building Products en beheersen alle facetten van gebouwbeheer en ruimte automatisering. Zo ondersteunen wij het volledige Siemens HVAC portfolio waaronder Desigo PX, Desigo Room Automation en het gebouwbeheersysteem Desigo CC. Tevens kunnen wij u van dienst zijn bij het migreren van verouderde legacy systemen, zoals Desigo Insight, naar Desigo CC.

Siemens Building Products onderscheidt zich op de markt op vele fronten zoals met de integratie van subsystemen (van derden), cyber security, gevalideerde kritische omgevingen en digitalisering. Met Desigo CC kies je voor een veilige, veelzijdige en volledige integrale gebouwoplossing die klaar is voor de toekomst! Meer informatie over Siemens Building Products vind u op de onderstaande website:

Daarnaast is IHCS partner van Siemens Digital Industry en kunnen wij u ondersteunen met uw Siemens projecten voor WINCC en PLC. Het Siemens Simatic onderscheidt zich door de uitstekende hardware en tools en betrouwbaarheid. Denk hierbij aan:

  • Een tool voor diverse programmeertalen;
  • Breede inzetbaarheid;
  • Met SCL dicht bij object georiënteerd programmeren;
  • De efficiency en snelheid van project realisatie en -uitbreiding.

Siemens Digital Industry biedt een breed assortiment van hardware voor alle omstandigheden, zeer mooie HMI’s en diverse modellen zodat het van groot tot kleine projecten te schalen is.

Meer Informatie?

Wilt u graag meer informatie over onze technische oplossingen of hebt u behoefte aan een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden en toepassingen voor uw specifieke installatie te bespreken?